Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Asian Kitchen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Asian Kitchen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Asian Kitchen verstrekt. Asian Kitchen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM ASIAN KITCHEN GEGEVENS NODIG HEEFT
Asian Kitchen verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en u vrijblijvend te informeren over het aanbod, de dienstverlening en om u relevante informatie te bezorgen.

HOE LANG ASIAN KITCHEN GEGEVENS BEWAART
Asian Kitchen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN
Asian Kitchen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Asian Kitchen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Asian Kitchen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Asian Kitchen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Asian Kitchen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Asian Kitchen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Asian Kitchen heeft hier geen invloed op. Asian Kitchen heeft Google geen toestemming gegeven om via Asian Kitchen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.


köp xanax utan recept

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar heist.o.d.berg@asiankitchen.be. Asian Kitchen zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Asian Kitchen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Asian Kitchen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Asian Kitchen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Asian Kitchen via heist.o.d.berg@asiankitchen.be.

www.asiankitchen.be is een website van Asian Kitchen.

Asian Kitchen is als volgt te bereiken:

Asian Kitchen
Bergstraat 42
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 34 84
heist.o.d.berg@asiankitchen.be

 


http://fontmatrix.be/diclofenac-gel/

Naar boven